De fitdankbaby® gordel

De speciaal ontwikkelde fitdankbaby® gordel ondersteunt de stabiele en zekere houvast van de baby aan het lichaam van de moeder. Zo kunnen zich ook beginnelingen op fitness gebied op een correcte en gezonde uitvoering van een oefening concentreren, terwijl de baby zich op verschillende manieren en posities meebeweegt of ingebonden wordt. De band is van sterk materiaal met een huidvriendelijke buitenkant, deze is heel makkelijk in gebruik door middel van klittenband en past zich optimaal aan aan de contouren van het lichaam.

 

Een veelzijdige trainingshulp

Onze gordel is niet alleen maar een draaghulp maar speciaal voor onze cursus ontwikkeld trainingsapparaat, welke veelzijdig gebruikt kan worden. De correcte aanbreng wordt telkens door de instructrice gecontroleerd. Om misbruik te voorkomen worden onze gordel ook niet aan het einde van de cursus of extern verkocht.  

Duidelijke voordelen ten opzichte van een draaghulp is dat de fitdankbaby® gordel op verschillende manieren dient als een veelzijdig trainingshulp en op diverse manieren inzetbaar.

Tijdens de warming-up bevind zich de baby ongeveer 15-20 minuten in de gordel. De hand- en armgewrichten van de moeder blijven hierdoor onbelast en toch verhoogd het gewicht van de baby de intensiteit van de warming-up. De rug van de baby wordt door de band ondersteund en vangt het effect van de beweging optimaal op.

Tijdens de les wordt de fitdankbaby® gordel ook ingezet bij krachtoefeningen voor onder andere boven- en onderbenen. Daarbij wordt hij ook ingezet bij verbetering van de houding, buikoefeningen, wiegeband en nog vele andere doeleindes.